Primeri hiš

Naše podjetje je zgradilo že več kot 140 stanovanjskih hiš in drugih objektov. Strmimo k temu, da je vsaka hiša nekaj posebnega oz. na nosi nekaj vašega, vaše zamisli in želje, ki jih skupaj uresničimo. Za lažjo predstavo smo izbrali nekaj hiš, ki prikazujejo pestrost gradnje in oblik, zato vas vabimo, da si jih ogledate.

hiša Silvia

hiša Silvia

Je dvokapnica s trikotno frčado. V notranjosti je veliko vidnih lesenih lepljenih nosilcev ter steber, kar daje hiši občutek domačnosti in udobja. V mansardi je galerija s pogledom na dnevni del ter jedilnico.

hiša Mitja

hiša Mitja

Je dvokapnica z izzidkom v pritličju, ki se nadaljuje v trikotno frčado v mansardi. Hiša ima odlično razporejene prostore. V mansardi se nahaja prostoren družabni prostor, kjer lahko družina preživlja svoj skupni prosti čas.

hiša Karla

hiša Karla

Hiša je modernejšega videza, za kar poskrbi izzidek z ravno streho v mansardi ter velike zastekljene površine. Hiša je zelo svetla in ob pravi orientaciji ter postavitvi hiše na parcelo nudi izvrstno osončenje tudi v zimskem času.

hiša A2

hiša A2

Streha je gorenjsko-alpskega stila, z dvokapno streho in strešnimi čopi. Primerna je za veččlansko družino. Mansardo lahko z manjšimi spremembami namembnosti prostorov preuredimo v samostojno stanovanjsko enoto.

hiša F1+M

hiša F1+M

Enodružinska hiša z odlično razporeditvijo prostorov. Mansardni del je primeren za otroke in je ločen od osnovnega pritličnega dela hiše. Streha je štirikapnica.

hiša Nataša

hiša Nataša

Primerna je za večjo družino. Ima prečudovit zimski vrt, ki ga lahko izkoristite za branje knjig ali pa kot igralni prostor za vaše otroke. V mansardi je galerija s pogledom na zimski vrt. Hiša je modernejšega stila z velikimi zasteklenimi površinami.

hiša Roman

hiša Roman

Hiša je klasična dvokapnica, z dodatki mehkejših polkrožnih linij. Polkrožna frčada in nadstrešek pred vhodom sta izvedena z lesenimi lepljenimi nosilci, ki popestrijo izgled in arhitekturo hiše.

hiša Pegy

hiša Pegy

Enodružinska hiša z zelo dobro razporeditvijo prostorov. Hiša je primerna za mlade družine, ki bodo v velikem dnevnem prostoru ter na terasi z leseno pergolo, preživljale skupni prosti čas.

hiša Nik

hiša Nik

Manjša enodružinska hiša, ki vključuje vse potrebne bivalne prostore. Zaradi majhnosti in prilagodljivosti je primerna za zelo majhne površine.

hiša Sara

hiša Sara

Gre za enodružinsko pritlično hišo. Streha je dvokapnica, ki je izvedena s klasičnim ostrešjem (s škarniki in legami), kar omogoča izkoriščanje podstrešja ali izvedbo mansardnih prostorov.

hiša Tanja

hiša Tanja

Večja hiša modernejše arhitekture. V mansardi je galerija s skupnim družabnim prostorom. Arhitektura hiše s skrbno zasnovanimi prostori ponuja veliko možnosti za povezovanje in komunikacijo med družinskimi člani.

hiša Diana

hiša Diana

Hiša, ki predstavlja klasično arhitekturo, s pridihom modernosti in individualnosti. Hiša ponuja vso udobje pravega doma. Poleg osnovnih prostorov v pritličju je za druženje in počitek na voljo še galerija, ki nudi krasen pogled na dnevni del hiše.

Kaj smo nazadnje zgradili?

Oglejte si zemljevid naših hiš in kje trenutno gradimo

Bi si želeli naše objekte ogledati v živo? Na zemljevidu poiščite vam najbližjo in si jo oglejte.

Zemljevid, kje vse smo že gradili

Kako poteka gradnja?

Vas zanima, kako v 8-ih dneh zgradimo hišo do strehe? Oglejte si video in se prepričajte.

Video prikaz, kako poteka gradnja montažne hiše v osmih dneh