O nas

Kdo smo

Smo družinsko podjetje, ki gradi in proizvaja kakovostne montažne stanovanjske in poslovne zgradbe ter tudi manjše objekte, kot so vikendi in brunarice. Skozi dvanajstletno prakso smo v sodelovanju z domačimi in tujimi partnerji razvili lasten sistem gradnje nizkoenergijskih ekoloških montažnih hiš, katerih posebnost je ta, da so narejene povsem individualno, po vaši meri, vaših idejah in zmožnostih.

Načelo in vodilo našega podjetja je, da vsakega kupca obravnavamo individualno. Naši strokovnjaki so vam na voljo z nasveti in s podporo od ideje do vselitve. Skupaj z vami izdelamo idejne zasnove vaše bodoče energijsko varčne montažne hiše ter vam pripravimo izdelavo projektne dokumentacije za izdajo gradbenega dovoljenja.

Z vami se dogovorimo o stopnjah izgradnje hiše. Lahko se odločite za izgradnjo hiše le do IV. gradbene faze, lahko vključimo še obrtniška dela po vašem izboru ali pa dokončamo hišo na ključ. Tako sta končna cena za dogovorjeno fazo izvedbe in rok dokončanja del vnaprej znana.

Kaj nudimo

Naše posebnosti

Za kvalitetno proizvodnjo in gradnjo naših hiš skrbi profesionalni kolektiv PegyDom s.r.l. ter strokovna montažna ekipa. Naša profesionalnost se odraža v 13-letnem medsebojnem sodelovanju pri projektiranju in montaži hiš, prilagajanju projektov glede na želje naročnikov, svetovanju in hitri odzivnosti.

Končna cena hiše je postavljena individualno na podlagi izdelanega projekta, iz katerega je razvidna natančna poraba materiala. Na ta način izražamo transparentnost poslovanja do strank, saj je vsak projekt in s tem tudi cena hiše individualna in določena na podlagi dogovorov s stranko.

Za gradnjo naših hiš vedno izberemo le najboljše. Zato pri vseh gradbenih materialih uporabljamo celotne sisteme naših dobaviteljev ter poslovnih partnerjev. Gradbeni material izbiramo v tesnem sodelovanju z našimi dobavitelji, s katerimi sisteme gradnje nenehno izpopolnjujemo ter težimo k doseganju najvišje kakovosti produkta. Le tako lahko strankam ponudimo najboljše. Z dolgoletnimi izkušnjami smo ustvarili krog podizvajalcev, ki vsak na svojem področju predstavljajo najvišjo kvaliteto izvedenih del. Na konstrukcijo naših lesenih hiš nudimo 30-letno garancijo.

Pri gradnji naših ekoloških hiš smo hitri, a kakovostni. Rok dokončanja gradnje določimo že ob podpisu pogodbe. Od začetka montaže do pokrivanja strehe s kritino mine samo 7 do 10 dni in že se lahko sprehodite po vaši sanjski hiši. Preostale gradbene faze pa dokončamo v maksimalno 90 dneh.